Warme Winteraanbiedingen

Ze zijn er weer: de Warme Winteraanbiedingen van Zijlstra Beroepskleding! Een divers assortiment artikelen, speciaal voor de winter. Profiteer t/m 31 december! 

Robert Veltman

Robert Veltman terug bij Zijlstra Beroepskleding

Per 1 september is accountmanager Robert Veltman weer terug bij Zijlstra Beroepskleding. Robert is ondertussen weer volledig op zijn plaats bij Zijlstra en aan de slag met projecten en werkzaamheden waarvoor hij voorheen ook verantwoordelijk is geweest.

EMMA Safety Footwear

De groene veiligheidsschoen van Emma Safety Footwear

Het weggooien van uw veiligheidsschoenen moet vanaf nu verleden tijd zijn! Emma Safety Footwear komt in oktober met de eerste, vrijwel volledig circulaire veiligheidsschoen. Wat is er zo speciaal aan deze ‘nieuwe’ veiligheidsschoen?

Schaatsteam Bouw & Techniek in een nieuw jasje

De schaatsers van Schaatsteam Bouw & Techniek kunnen dit seizoen weer flitsend aan de slag. Afgelopen week deelde Zijlstra Beroepskleding hen hun nieuwe outfit uit. Na een rondleiding in ons bedrijfspand namen de sporters hun kledingpakketten in ontvangst. 

Winnaars facebookactie

Winnaars Facebookactie

In de maanden mei en juni maakte iedereen die onze Facebookpagina volgde kans op een helikoptervlucht voor 2 personen. Iedere 100 paginalikes werd de prijs verloot. Benieuwd naar de winnaars? Lees het hier! 

Rovince ZECK-Protec

Bescherm uzelf tegen teken met Rovince

Jaarlijks worden ruim 1.000.000 mensen in Nederland gebeten door een teek. Ruim 350.000 zijn het slachtoffer van een besmetting. Vooral mensen die beroeps- of hobbymatig werkzaam zijn in de natuur lopen een verhoogd risico op een tekenbeet. Bescherming tegen dit kleine, maar gevaarlijke dier is dan ook geen overbodige luxe!

Winactie helikoptervlucht

Win een helikoptervlucht voor 2 personen!

Altijd al eens een helikoptervlucht willen maken? Grijp dan nu je kans! Wanneer je tot 27 juni de Facebookpagina van Zijlstra Beroepskleding liked maak je kans op een helikoptervlucht voor 2 personen!Open dag Kie West

1 juli open dag Kie-West Franeker

Op 1 juli 2017 is het weer zover: de open dag van Kie-West Franeker. Ruim 40 bedrijven openen hun deuren voor bezoekers. Daarnaast zullen diverse sportverenigingen uit de regio activiteiten verzorgen en hun club promoten.

Tympro gehoorbescherming

Nooit meer gehoorbeschadiging met Tympro hearing protection

In welke sector u ook werkzaam bent: geluidsoverlast is een veelvoorkomend probleem. Kwalitatieve gehoorbescherming is dan ook van essentieel belang. Immers, gehoorschade is veelal onherstelbaar. Verzekerd zijn van de perfecte gehoorbescherming? Kies dan voor Tympro otoplastieken!

Nieuwe stijl Zijlstra

Van website tot magazine: Zijlstra Beroepskleding in een nieuw jasje

Magazine, website, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen: de afgelopen tijd zijn we flink bezig geweest de nieuwe stijl van Zijlstra Beroepskleding in alle aspecten door te voeren. De moderne uitstraling, frisse fotografie, vernieuwde website en verbeterde gebruikerservaring zorgen ervoor dat we u nog betere service kunnen bieden.